Al eerder was het ter sprake en nog steeds. Toekomst voorspellingen die niet uit komen maar iedereen zegt het zelfde.

Op zich soms zo verwarrend allemaal dat je er geen touw aan kan vast knopen, ook wij als consulent hebben dit.

Soms worden er dingen door gegeven met een bepaalde reden. Ik kan je verzekeren dat er geen overleg plaats vindt enkelt wanneer het spaak loopt met een client wat besproken moet worden om deze zelf veilig te stellen. Zoals hoge kosten, maar nooit dingen als wat heb jij gezegd hierop ?

Hoe komt het dan dat iets word gezegd , vaak door meerdere mensen, en toch niet uit komt.

Het kan zijn dat dit express gebeurt dat gene zijde je dit toe zegt om juist iets anders te bereiken. Stel je hoort dat je geliefde niet meer terug komt, wat ga je dan doen, wat voel je , ervaar je en hoe ga je hiermee om.

Het word dan gezegd omdat er bij jou zelf iets moet veranderen en prompt opeens doordat het veranderd is, komt je geliefde wel terug.

Hoe kan dat nou ? Jullie hadden toch gezegd nee ? Ja precies, maar kijk eens wat er hierdoor gebeurde.

Actie is reactie en met die reactie is het de bedoeling dat je hiermee aan de slag gaat. Juist om zelf vooruit te komen in het leven zelf.

Het zelfde is met het zeggen van Hij of zij komt wel terug bij je. Wat gebeurt er dan ? Wat gebeurt er juist niet ?

Het hele leven is een weerspiegeling. Alles vraagt om actie. Stel dat je niets doet, wat gebeurt er dan ? Mijn vraag is dan ook of je dan ook gewoon blijft zitten op de bank totdat deze terug komt ? of .. laat je de persoon los en ga je door met je leven met in je achterhoofd het komt goed.

Vergeet ook niet dat gedachte krachten zijn, en soms, eigenlijk heel vaak , is het een kwestie ook van een goed gesprek tezamen hebben, want dat ontbreekt er ook nog wel eens aan.

Ook een mooi voorbeeld. Iemand vroeg mij of ze ging slagen. Ik zei ja, dat doe je wel. Ze moest de examen nog maken. Stel nou dat ik nee had gezegd , wat uiteindelijk wel was gebeurt , hoe had ze dan haar examen gemaakt. Nu is ze er vanuit gegaan dat ze het haalde. Resultaat was dat zij dus niet haar best deed en het dus niet haalde. Zij was namelijk zelf een makkelijke type hierin, soms een beetje laks en als ze wist dat ze niet haar best hoefde te doen dan deed ze dat ook niet. Want ja, ze zou toch slagen !! . Echter behaalde zij haar diploma wel, maar enkelt een jaar later.

Naast dat ze dus aannam dat ze het zou halen de 1ste keer en het niet haalde is het zo dat tijd een belangrijke factor speelde hierbij. Want ja, je haalt het wel, alleen heb je niet gevraagd wanneer of dat ze de 1ste keer al slaagde.

Dus dit is 1 van de reden en doelstellingen waarom soms iets anders word door gegeven , ervaart , dan werkelijk de uitkomst zal zijn. Voor gene zijde ben jij belangrijk en daar werkt men aan, aan jou en hopelijk met .. jou

Liefs Bianca