07-09-2010

Quan Yin (also spelled Kwan Yin)

En zo kwamen toch weer de zogeheten 7 meesters van het licht op me pad.

 

Enkele jaren geleden had ik een heel gedeelte van het paranormale en het spirituele afgekapt. Dat klinkt misschien een beetje hard maar eigenlijk heb ik dat wel zo gedaan.
Het voelde voor mij niet meer goed omdat ik er op een gegeven moment in vast liep en iets mee maakte wat ik totaal niet begreep.

Ik bleef wel werken op dit gebied maar minder intensief.

In de tussen jaren had ik vaak het idee om ermee te stoppen maar telkens als ik dat wou .. kwam er toch weer iets op me pad wat me  bleef aanwijzen van Nee , je moet niet helemaal stoppen. Neem je tijd die je nodig hebt maar blijf zeker door werken op dit gebied.

Ik merkte dit jaar dat ik eigenlijk toch weer verder wou op spiritueel vlak. Verder me werkzaamheden weer vergroten , schrijven van artikelen over Gene Zijde in combinatie met het hier, dingen uit werken van hoe ze werken, inzichten opschrijven enz. enz.

Ik had in deze tussen liggende jaren ook weer genoeg op me pad gehad aan revalidatie en de crisis die ons niet onbekend is. Dus ik vond het wel weer tijd om nu weer verder ermee te gaan en in de hoop ook op wat ik niet begreep antwoord te verkrijgen. In deze voorgaande jaren werkte ik veel op een bekende lijn via de chat.

Toen ik weg ging bij die bekende lijn 9 wat ook niet voor niets is geweest maar dat zie je later hier terug ) moest ik helaas kiezen voor het telefonische werk.. wat voor mij heel lastig was omdat ik er vaak de tijd niet voor had.
Echter van de ene lijn naar de andere lijn hobbelend begon er toch een bepaalde weg te openbaren. Zonder dat ik door had.

Ik was op zoek naar een nieuwe lijn. Ik kon solliciteren bij een lijn die vrij druk was , maar tegelijker tijd was ik al vaker op Starlights terecht gekomen welke me ook aansprak. ( Met het deuntje van madonna in me achterhoofd hih )
Maarja ik moest toch kijken hoe ik aan me verdiensten zou komen en de andere lijn was wel drukker. Toch uiteindelijk had ik gekozen vanuit mij hart en jawel Starlights.

Waarom ? Puur omdat de mensen die erop stonden en de eigenaresse me zuiver over kwam. Dat wil niet zeggen dat de andere lijn dat niet was, maarja je bent graag met een ploegje daar die je bevalt of aantrekt. Ik koos dus niet voor de verdienste maar puur wat ik graag zou willen. Inmiddels had ik wel geleerd hoe het werkte onderling op lijnen en de ongemakken.

Dat was eigenlijk al een kleine voorlopertje.

Echter bleef het me toch dwars zitten dat ik niet vaak online kon en ja financieel bleef ik toch ook wel zitten . Toch maar gekozen om een andere lijn erbij te nemen.
Ik kreeg te horen van een collega dat er een chat zou komen op de website van helderziendeonline en dacht yes.. chat .. fijn want dan kan ik gewoon beneden werken zonder dat andere gillende kinderen er door heen horen hihi.

Later kwam er nog een lijn bij die ook goed voor mij voelde maar de tijd ... ik kreeg de tijd niet. Er kwam altijd wel wat tussen of ik was zelf te moe om online te gaan.

Het lag dus niet aan de lijnen.. totaal niet.

In deze tussen tijd zat ik weer wat te knutselen aan me site. Ik kwam een heel mooi plaatje tegen van ja een soort Boeddha achtige figuur. Ze straalde voor mij pure zuiverheid uit, prachtig. Plaatjes zeggen mij meer dan soms woorden haha,

Haar betekenis was ook heel mooi.

Quan Yin --- Kwan Yin

Quan Yin Goddess of mercy and compasion

Echter ik begon me steeds meer te beseffen dat ik weer wou gaan schrijven, meer werk wou gaan doen op dit vlak. Maar wat ik ook deed .. ik kwam weinig tot niets vooruit.
Schreef wat artikelen over voorspellingen en hoe dat werkte en werkte wat dingen uit van hoe het werkt bij het in contact komen met ...

Ik raakte steeds meer geïrriteerd. Ene kant wou ik online maar aan de andere kant werd ik steeds onderbroken of voorkwam er wel iets waardoor ik niet online kon komen. Aaah had ik zoiets. Het irriteerde me zoveel dat ik op een gegeven moment de bom maar liet barsten. Ik zag het niet meer zitten. Een gevecht in mezelf ontpopte zich , want ik wou dat helemaal niet.

Thuis als ik online wou gaan was het weer van nou ik ben thuis joepie ga jij weer werken, of de kinderen moesten stil zijn en geheid dat ze gingen ruzie maken .. ik raakte er helemaal door heen. Het hoefde voor mij niet meer. Ik was daarbij ook gewend om online te komen en dan druk te hebben , maar ik wist allang en heb dat al eerder geschreven ...nog voor de crisis.. dat de lijnen niet zouden blijven. Tis ook veelste duur en er zijn me meerdere dingen opgevallen maar met nadrukkelijk zeg ik ... niet alle lijnen. Echt niet !

Ik had eerder in een soort gelijke situatie gezeten. Het was toen dat ik moest stoppen met het geven van gratis consulten. Man wat was dat moeilijk voor mij. Maar het werk werd me gewoon te veel. Ik ging er zelf onderdoor door de vele aanvragen maar ik moest toen ook een beslissing nemen. Ik had toen toch die stap genomen om er wat voor te vragen en immers Paragnosten Online had ik ook nog. Het was een wijze stap die ik maakte.

Dus nu had ik het zelfde met de lijnen. Iedereen wou dit en me dat .. als ik online wou gaan kon ik niet enz enz. Dus uiteindelijk met veel pijn en moeite want ik wou het graag toch wel doen, de knoop door gehakt.

Ik voelde direct me hart chakra weer branden en dat was heeeeel lang geleden dat ik dat voelde. Ik had wederom een goede stap gemaakt.

Als mensen graag een telefoon consult willen dan kan dat altijd wel via me eigen telefoon. Ik kan dan aangeven wanneer of in overleg. Op ieder potje past een dekseltje.. yep.. je moet me pannen kassie niet zien met verschillende dekseltjes haha.

Maar ik wou zeer zeker verder op dit gebied. Ik bleef dus met die ene vraag hangen in de hoop dat iemand mij ooit antwoord daarop kon geven want tot nu toe kon niemand het.

En eindelijk verkreeg ik ze ook en wel door iemand die ik een dik jaar geleden zelf heb geholpen en die nu prachtig werk mag verrichten.  Jawel van de lijn waar ik eerst op werkte heb ik haar leren kennen. Dus vandaar hierboven .. niets is voor niets ..

Zij mocht mij het antwoord geven waarnaar ik op zoek was. En ik .. begreep .. eindelijk ..

 

----------------------------------------------

 

De inzicht die ik verkreeg was enorm belangrijk.. want zoals ik zei, telkens kwam ik ze weer tegen .. de 7 meesters.

 

Maar wat me nu prompt gebeurde deze week was dat ik op internet aan het kijken was en dacht .. kom laat ik het maar eens opnieuw lezen waar ze voor staan.
Er werd me al wat meer duidelijk want ik werkte in die tijd met 2 van hen . Oké dacht ik, aha dan .. vandaar.

Maar toen ik verder keek kwam ik een naam tegen van een vrouw .. ik denk Heu ? is dat niet ....

Me site geopend en ja hoor ... verdraait dan wat heb ik nu aan me klomp hangen ?  1 van de 7 !

En nou kan ik er enorm om lachen. Want wat hebben ze nou boven gedaan .. zonder dat ik er wist van had,.. deze dame op me pad gestuurd. Ze wisten dat ik dit plaatje heel erg mooi vond en ook waar ze voor staat .. ongezien een van de 7 meesters.

Jij wilt terug Bianca .. wij waren allang bezig hiermee zonder dat je het zelf door had.
Want als ze me het bewust hadden laten weten en zien had ik haar dus nooit op me site toegelaten.

Naha dan hihih.

Zo zie je maar dat je soms iets al hebt zonder dat je je er bewust van bent en toch naar op zoek bent.
Ook dat ze je boven echt wel horen en op een soms mysterieuze manier werken.

Waar mijn reis nu heen gaat .. dat weet ik nog niet.. we zien het wel... we zullen erop moeten vertrouwen dat het wel de goede richting op gaat.
En nee stoppen met dit werk ? Absoluut zeer zeker niet.

Waar staat Quan Yin voor ?  Als je op deze link klikt kan je alles over haar lezen.

Prachtig.

Welkom thuis en we zien wel waar de reis ons heen brengt.

Namaste

Kaila .. Bianca

 

Ps Wat me trouwens opviel de laatste weken nadat ik besloten had om te stoppen met de lijnen was de dubbele getallen van de klokken op me comp. 11:11 of 11:22