12-02-2004

Paranormale Onderzoekingen.

 

Paranormale verschijnselen, een interessant iets.

Na jaren te leren het paranormale te begrijpen bij mijzelf, ben ik nu in een stadia waarin ik het paranormale onderzoek.

Alhoewel ik dat gewoon via internet doe en na mijn speurings gebied op Orb gebied, moet ik zeggen dat het een mooi en leuk en interessant fenomeen is en ook blijft.

Zo volg ik al enkele maanden de site van OKCGC, waar een project van al drie jaar loopt met live camera's in een verlaten ziekenhuis. Hier zijn vele waarnemingen waar genomen.

Als je voor het eerst kijkt zul je ook van alles zien. Daarom verstandig om enkele weken eigenlijk even goed te gaan kijken naar de kleur veranderingen en de lijnen van de plaatjes zelf. Je zult er namelijk gezichten in terug vinden. Echter deze zijn er elke dag , elk uur , elke seconde. Dit is dus meestal blijvend, en door licht verandering en ook door de verandering van kleur van de cams wat te maken heeft met de pixels, zul je dus ook gauw zien dat er gezichts bedrog aanwezig is.

Zoals je ziet blijf ik altijd wat sceptisch op dat gebied. Foto's waarop fenomenen zichtbaar zijn, zijn dingen die ik wel doe, en ook natuurlijk mijn werk als medium, waarbij ik menig maal in contact mocht komen met een overleden ziel van een des betreffende persoon die de aanvraag indiende.

Iets wat altijd heel mooi zal zijn en ook zuiver zal zijn, en hoe mooi het is als je bevestiging krijg als je iets tegen deze persoon schrijft of zegt en het blijkt te kloppen. Prachtig.

Nu de interesse in het paranormale komt bij mij niet van een vreemde af. Ook van mijn moeders kant is ook enige nieuwsgierigheid hiernaar. Echter ben ik de enigste die tot zover ermee bezig is.

Nu heb ik op de site, en misschien heb je het al gezien een gedeelte bij paranormaal, paranormaal plus gemaakt.

 

Waarom nu dit ?

Dit is omdat hier enkele onderwerpen worden behandelt dat eigenlijk voor jongeren nog ongeschikt is. Tenminste dat vind ik zelf.

Er zijn genoeg sites te vinden waar men gewoon op kan komen zonder een waarschuwing, maar toch ik zelf vindt het wel van pas dat er een waarschuwing hiervoor is.

Echt controleren of iemand onder de 18 is, valt niet te doen via Internet. Dan zou men mij moeten bezoeken eerdat ik het echt kan zien of geloven.

Maar goed, een gewaarschuwd mens telt  voor twee , niet waar ?

 

Nu ook bij Paranormaal Plus, is er een forum.

Voor mensen die zich ook interesseren op Paranormaal gebied en daar hun ervaringen of gedachtens erover kunnen neer plaatsen.

Ben je dus ook een onderzoeker kom dan aldaar gerust eens langs.

Al daar hou ik ook een kleine log bij van het Ziekenhuis en de cams van OKCGC . Hier kan men ook daar over berichtjes plaatsen.

Al daar is ook een forum ,maar deze is geheel in het engels.

 

Nu tot zover even een kleine update van mijn kant.

 

Groetjes, en veel plezier en weet het is geen spelletje, Bianca