Deze pagina is een onderdeel van een menu. Klik hier.

ORBS

 

Orbs : Zijn licht bollen die in verschillende kleuren voorkomen .

Orbs : zijn rond, ovaal, net zoals moeder natuur haar bouwsel heeft gemaakt, namelijk atoom oftewel de Mandala.

Orbs: zijn licht wezens en komen van verre van een andere planeet stelsel, waar ook wij vandaan komen.

Orbs: een hele mooie fenomeen opzich, het laat zien wie jij daadwerkelijk diep van binnen bent, ook wel genoemd je Ziel.
 

Orbs: Zijn pure energie deeltjes , welke niet alleen een entiteit kan zijn, maar soms ook gewoon stof, water, of energie uitstoten van bijv. het menselijke lichaam.

Namaste en welkom to Orbs.

 

Een van mijn licht gidsen, die toestemming gaf om op de foto te voorschijn te komen voor op de website .

 

Wat je eigenlijk eerst moet weten is dat een orb dus een ziel bevat. Een mens, dier, plant ooit is geweest, en dat wij alle er zo ook uit zien van binnen. We wonen namelijk in dit lichaam en als wij overgaan, gaan wij over als een klein licht bolletje genoemd een ORB.

Op deze pagina praten wij dus over de ORBS welke entiteiten zijn.

 

In tijden van eigen onderzoek, waarin ik eerst skeptisch was , heeft men toch ook meegewerkt in deze onderzoek.

Echter ook wees uit dat niet alles op een foto een ORB was.

Toen ik hiermee wou starten dacht ik nog dat ik nog nooit een ORB had gefotograveerd. Echter werd er tegen me gezegd dat ik dat wel had. Ik moest maar eens kijken naar een oude foto van mezelf. En inderdaad er stond een ORB op.

Daarna werd mijn nieuwsgierigheid ook gewekt en ging ik op onderzoek uit.

 

Het beste is als je een orb wilt bekijken op een wat donkere achtergrond te hebben, zeker als ze zeer doorschijnend zijn.

Wil je beter in de orb kijken, kan je hem het beste vergroten.

Op deze foto staat een lichtbol. Men vertelde me dat ik in die richting moest fotograveren. En ja hoor het stond erop.

Nou lieverd, dank je wel , je staat er mooi op. Euh ja , je begrijpt het goed, ik praat met deze orbs.

Toen ik voor het eerst de orbs op camera kreeg, ben ik eens met hen gaan praten.

Nu eigenlijk specifiek 1tje.

Het mooie is dat ik hierbij nog een verhaaltje hebt.

 

 

Een klein verhaaltje, waar je er echt niet onderuit kan komen. (2005)

               

Nu we kennen allemaal wel, zeker hen die al wat gevorderd zijn op dit gebied, het gekriebel op je kruin. Net alsof men zo een beetje aan je haar frunnikt, terwel er niemand is die dit kan doen. Nu het volgende zal je even na laten denken, van wie of wat dit nu precies kan doen.

Ik heb zelf een groene papegaai, een echte lieverd en hij houdt er nogal van om over zijn rug geaaid te worden. Hij wordt er een beetje hitsig van, want hij duikt dan in elkaar, en gaat dan zitten bibberen met zijn vleugels en maakt er geluid bij van dat hij het echt heerlijk vindt. Hij geniet er dus intens van .

Toen ik ze voor het eerst op mijn foto had , de orbs , het was toen trouwens heel erg druk qua orbs in huis omdat de kids gezellig zaten te dansen op muziek ( wat ook energie uitstoten geeft en ook als orb vaak word gefotografeerd), toen had ik zoiets van he, eens kijken of ik kan communiceren met ze. Dus via gedachten praatte ik met een van hen, zeer waarschijnlijk me lichtgidsje of een van de andere tig lol, ( ze houden ook van humor ), toen vroeg ik of hun dat ook bij mijn papegaai deden, want mijn papegaai deed het wel eens uit zichzelf en of ze dit konden laten zien, of wouden laten zien.

 

Nu een paar seconde later toen ik nog even met ze zat te kletsen, ging mijn papegaai inderdaad te keer en zat te bibberen van plezier met zijn vleugels. Nu dat was dus absoluut geen toeval. Ik kan dus inderdaad met ze communiceren. Het gaat via gedachten klank, en ik zal je zeggen kippenvel overvalt me als ik zo hardop tegen ze praat . ( kippenvel is dat het goed is ).

Nu mijn sceptische weten was voorbij, weer een zoektocht voltooid, ondanks dat de ervaringen die ik moest meemaken op internet niet altijd even prettig waren, want ik ging op onderzoek naar orbs ivm dat ik zoveel foto's kreeg. Nu dat was een van mijn grenzen die ik oversteeg, ondanks dat ik altijd communiceerde met ze en ze ook wel voorbij zag zoeven. Het gaf me slapeloze nachten, want je kan op verschillende sites namelijk ook naar live webcams kijken. Je komt er ook opnamens tegen die er niet altijd even fijn uit zien  Maar wat heel jammer is , dat je hier in Nederland hierover echt weinig over kan vinden.

 

( 2007: inmiddels zijn er heel wat sites te vinden in nederland )

 

Afijn, iemand zoals ik die aan foto analyses werkt en altijd veel eruit kan halen, maar nog nooit zo live via cams en videos dit gezien had, dat gaf me wel even een korte nachtrust te verduren.

Trouwens als het druk in huis is, als er ruzie is, als er feest is, als er gedanst wordt , dus een hoop energie ladingen, dan zijn ze volop lekker in beweging en er ook echt bij. Ze begeleiden je vaak ook bij een ruzie, en beschermen je ook. Ja ook je oma of opa of je bescherm engelen zijn dus altijd aanwezig.

Ik dank hierbij mijn lichtgids om mij bij deze rubriek te helpen en zijn toestemming voor het nemen van zijn foto .


Dank je wel engeltje, graag gedaan.

Namaste Bianca en haar lichtgidsje. Evert

                 

 


Orbs Foto's en sites

 

Op internet zijn verschillende foto's van entiteiten te vinden, zo zijn er orbs , mist, schimmen en nog veel meer.

Het kost een entiteit heel wat energie om als menselijke gedaante te voorschijn te komen, echter naar het schijnt heeft hierbij ook de innerlijke kracht ( het beeld en emotie van de entiteit zelf ), ook te maken met hun hoe ze zich laten zien.

Er zijn wel enige studies over orbs in het buitenland te vinden, daarin verteld men dat ook orbs moeten gronden. Dit houdt in dat hun energie die ze opladen ook af en toe moeten laten gronden.

Vaak actief en helder zijn ze als er in de lucht statische energie velden zich doen opspelen, zoals bij omweer wat eraan zit te komen.

Ook is het zo dat hoe actiever je spiritueel bezig bent, hoe meer orbs er aanwezig zijn.

Ook is het zo dat hoe actiever het ergens anders is dmv feestjes of oorlog endergelijke ook meer orbs aanwezig zijn.

Ook is het zo dat een orb zich kan samenvoegen met meerdere orbs, waardoor je een grote orb krijgt, waarin vaak heel wat orbs in te vinden zijn.

Nu een foto van een orb nemen is met een goede digitale camera niet echt moeilijk, maar gaat het niet opzoeken uit enkelt nieuwsgierigheid .

Vaak zie je wel eens op een foto van iets wat niet aards eruit ziet, maar verschillende oorzaken kunnen hierbij een rol spelen. Denk hierbij aan een haar wat op de lens zit, stof die in de lucht zit, een reflectie, een zaklamp en al dat meer.

Hieronder 2 foto's die niet echt zijn.

 

Hier is gebruik gemaakt als voorbeeld haar. Haar voor een lens geeft het effect van een fortex. Eigenlijk dus niets aan de hand.

 

Rook je ? Nou hier wordt dus gerookt. Deze foto's zijn gemaakt door iemand die wou laten zien hoe je ook valse foto's kan maken waarop zogenaamde entiteiten zichtbaar zijn.

Let daarbij dus ook op hoe de omgeving is, zoals lantaarn palen, auto wegen, glimmende objecten, regen en sneeuw enz.

 

http://home.hetnet.nl/~lichtbol/  een nederlandse site met veel echte Orbs.

http://www.orbstudy.com/   Een studie over Orbs, echter wel in het engels, maar zeker het lezen waard.

http://orbsbybeans.com/      Een engelse site over Orbs waarin men zegt waarom Orbs ons observeren en waarin je ook gezichten in de orbs kan vernemen.

http://www.leylijnen.com/lichtbollen.htm Zeker de moeite waard om meer te weten over de Orbs en andere objecten.

------


Eigen onderzoek

 

Naar aanleiding van een eigen onderzoek, volgt hier een kleine verslag.

 

Wat ik bemerkte is dat zolang er geen actieve situaties zijn , is het rustig op orbs gebied. Hooguit 1 of 2 zijn er aanwezig.

Zodra er gedanst wordt door de kinderen, of er staat iets te gebeuren waarbij ik zelf mijn werkzaamheden moet oppakken wat intens is, zijn er meerdere orbs aanwezig.

Zoals je op onderstaande foto's kan zien, zie je dat ze elkander volgen. De grote vollere elektrische geladen orb gaat voorop.

Een orb is geladen met een energie, als 2 orbs bij elkander komen en elkaar aanraken, vindt er een energie overdracht plaats van de ene orb naar de andere, zodat de ene die minder energie heeft meer opgeladen wordt.

Ook toen ik zelf een foto maakte in mijn praktijk, zag ik iets waarvan ik zoiets had, Nee zal toch niet waar zijn. Helaas heb ik de foto weg gegooid.

Maar het leek heel erg op een mistig iets. Nadat ik ben gaan kijken en de boel eerst even goed gereinigd had, zag ik dat er in die hoek wat stof aanwezig was. Waardoor je dit soort effecten dus krijgt.

Niets aan de hand dus. (lees hier meer over op de volgende pagina)

 

Tevens merkte ik ook tijdens een onderzoek bij een foto analyse van een huis wat last heeft van entiteiten dat de orbs je iets willen laten zien.  Ze blijven cirkelen op dezelfde plek en wijzen je op bepaalde plekken waar je naar zou moeten kijken.

Het betekend dus dat ook Orbs je wel degelijk kunnen helpen met bepaalde zaken op dit gebied.

Gisteren voordat ik foto's maakte zei ik tegen de orbs, dat wie op de foto wil, er gezellig bij mag komen, nu het was gezellig druk.

Ondanks dat er wat spanning in de lucht zat wat toen nog even niet te verklaren was, waren ze flink aanwezig.

Later die avond ben ik met een onderzoek bezig geweest waarbij veel licht werk nodig was.

Daarna nam de activiteit ook af. Echter lieten ze me duidelijk op de foto's die ik gemaakt hebt zien hoe ze een beetje werken, waardoor het me opviel op iemand anders zijn foto hoe ze werkte.

 

 

 

 

 

 

 

     

                       

   

 

 Hoofdmenu van deze pagina  I  Community    I    Consulten     I   Mijn gastenboek   I     Kaarsje Branden I   

 

 

next