Negativiteit speelt een rol

 

25 sept 2004

Ja en het is nog waar ook. Waar ik achter gekomen ben tijdens mijn reis in het spirituele kwam ik er achter dat het donker het negatieve een duidelijke rol te spelen heeft. Dat was mijn mening, en met regelmaat heb ik dit ook gezegd in het forum.

Nu ik verveelde me wat en dacht , "laat ik eens naar de berichten kijken van de Bakens van licht ". En wat las ik daar  ?

---------

Het Lucifer experiment


Op een bepaald punt in jullie ontwikkeling, raakte de mensheid zo gefascineerd door het negatieve en de illusie van angst, dat het voor ons nodig was om in de Hemel de illusie van polariteitsbewustzijn te creŽren. Geen gemakkelijke taak want duisternis is een creatie van dualiteit en bestaat niet in de Hemel. Toch was het voor ons in het engelenrijk zelfs nodig om aan de andere kant van de sluier de illusie van duisternis te creŽren, om jullie grootsheid te kunnen weerspiegelen. En zo begon het Lucifer Experiment.

Lucifer was een geweldige engel; een engel van liefde en zijn energie was dusdanig dat hij over kon schakelen op iets dat de illusie van negatieve energie was. Hij was de enige engel die sterk genoeg was om de illusie van duisternis in de Hemel vast te houden. Probeer je eens voor te stellen wat het is als alle wezens op Aarde met afkeer naar je kijken en jouw image gebruiken voor hun motivatie. In feite was hij de engel die meehielp het licht te definiŽren, door zijn bereidheid om die rol te spelen. Toen die negatieve energie van angst bij hem binnenkwam, was hij in staat om die met de grootste liefde te manifesteren tot wat jullie nu duisternis noemen. En hij deed dat vanuit volledige opoffering, heel goed wetend dat deze energie naar alle wezens op Aarde zou worden uitgezonden en dat hij niet zou worden geŽerd maar gehaat en gevreesd. Wat een geschenk. Wat een schoonheid van duisternis. Dus werd hij en wordt hij nog steeds de prins van duisternis genoemd. Dat geschenk van duisternis maakte het mogelijk dat de kloof werd opgevuld en het was nodig om met de illusie van het Lucifer experiment eeuwen en eeuwen lang door te gaan op jullie speelbord. Luciferís geschenk van duisternis stelde jullie in staat om duidelijk het licht te zien. Ook al gingen jullie elke dag een klein stukje vooruit, ging dat toch heel erg langzaam. Maar nu is daar verandering in gekomen want jullie zijn nu begonnen van die kwantumsprongen in de evolutie te maken. Jullie zijn begonnen op eigen benen te staat en in de tweede golf van bekrachtiging te stappen. Nu jullie dat doen, verandert alles en is het werk van Lucifer voltooid. De energie van alles wordt nu gemeten als een manifestatie van licht. Zodra jullie dat begrijpen, definiŽren jullie het allemaal in het hemelse veld want, zoals wij jullie vele malen eerder al hebben verteld, is Lucifer teruggekeerd naar Huis. Hij werd als een held begroet met een donderend applaus en open armen. Het Lucifer experiment was een succes en in het parallelle universum wordt hij duidelijk gezien als de engel van licht.

Dat spel wordt nu niet langer gespeeld. Het Lucifer experiment is niet langer nodig en wij vertellen jullie dat er daardoor liefde is in de hemel die nu kan worden gedeeld op Aarde. Daardoor zijn nieuwe vaardigheden mogelijk. Vanwege dat geschenk, is het voor jullie nu volledig mogelijk om het spel te spelen zonder de polariteit van wat jullie altijd hebben gekend als goed en slecht. Dat is voor mensen geen gemakkelijke stap, want jullie hebben je wereld rond deze begrippen opgebouwd. Maar om de Hemel op Aarde te creŽren is het noodzakelijk, want dit zijn menselijke begrippen die veroorzaakt zijn door de illusie van polariteit en die niet bestaan in de Hemel. Jullie beginnen nu licht op een heel nieuwe en unieke manieren te definiŽren. Welkom Thuis.

----------------

Heel bijzonder dus. Geen twijfel meer mogelijk dat ik het juiste inzicht toch gezien had : )

Wil je deze boodschap verder lezen ? kijk dan op

http://www.lichtwerker.com/bakens/2004/september.htmLiefs bianca