LICHT GIDSEN

 

 

Van morgen tegen het einde van mijn meditatie, dacht ik : "Ik zou best wel een lichtgids willen zijn, en zo mijn werk willen verrichten voor moeder aarde met al haar wat er is en mag zijn ".

Daarna dacht ik : "Och, als ik dat zou zijn, dan zou ik toch weer terug naar de aarde verlangen, maar dan wel als Licht Gids in menselijke gedaante ".

 

Nu dit bracht mij tot een nieuw onderwerp namelijk Licht gidsen in menselijk gedaantes.

Ze bestaan en ze hebben altijd naar mijn mening bestaan, denk maar eens aan onze broeder Jezus. Naar mijn mening was hij al een licht gids, en re´ncarneerde hij om hier zijn werk te verrichten als menselijke licht gids.

Zo kennen wij ook de meesters van het licht, waarvan men zegt dat ook zij re´ncarneren om hier op aarde te mogen vertoeven als licht gids.

 

Ik kan me ook voorstellen dat er een hoop lichtwerkers zijn, die ge´ncarneerd zijn, en die tevens hiervoor een deel gids werk op zich namen.

Zo als bijvoorbeeld bij de 2de wereld oorlog, waar een hoop slachtoffers geholpen moesten worden om naar gene zijde gebracht te worden of om ze te helpen onder te duiken .

 

Op internet zelf heb ik niets hierover gevonden. Wel is het zo dat onze gidsen en begeleiders van Gene zijde, ook lichtwerkers cq licht gidsen zijn.

Zij begeleiden ons ook hier om te werken met het licht, om het licht te ervaren en om er te zijn.

Vaak zie je ze als kleine energie bolletjes, of soms juist heel groot en kunnen in verschillende kleuren zich kenbaar maken.

Zo heb ik zelf een lichtgids die zich kenbaar maakt met een sterrenfonkel.

Tis net zo een klein sterretje die fonkelt in de nacht.

 

hmm Licht gidsen in menselijke gedaante, weer een nieuw woord voor deze aankomende nieuwe maatschappij.

 

Namaste Aurora*b - bianca.

 

ps : Ik wil een artikel schrijven over gidsen en zielen, maar heb daarbij jullie hulp nodig.

Graag wil ik van jullie weten wat je hierover zou willen weten.

Je helpt mij door je vraag aan mij te emailen of gebruik te maken van ons forum en daar je vraag kenbaar te maken.

Thks en groetjes, bianca.