In gesprek met en te samen geschreven met: Mijn Gidsen

Zo, ik stel u voor .... Mijn gidsen.

Goed inmiddels weet u dat ik niet met namen werk, dus mijn gidsen kan ik dus ook niet bij naam. Hoe kan dat nu ..?? hih

Ik voel ze. Iedere gids heeft zijn energie bij zich, waardoor ik weet wie het is, en waardoor ik gelijk het beeld van de betreffende gids cq hulpverlener, soms zelfs 112 bij nodig lol, door krijg.

Ik heb er wel een stuk of 7. ( hmm even tellen hoor...) Hoofdgids ( soort Gandalfje, stil zwijgend maar streng, zware stem) Me monnik cq patertje, welke ik al van me jeugd ken, de lieve man zat voor mijn bed geknield en te bidden, en ja zichtbaar. Een vrouwelijke - mannelijke gids ( blond, nee haarkleur  blond en ja vrouw en man tegelijk), een mannelijke gids ( in het wit gekleed), fieuwww en die is me streng, wauw, nee dan valt er niets te lachen, Aja een hele zacht aardige gids ( blauw gekleurd, is vaak aanwezig en helpt bij o.a tarot). 1 hele zachtaardige jonge gids. ( komt altijd met een kommetje drinken of soep, bediend ook vaak als we aan tafel zitten) En de laatste, dat wisselt nog wel eens. Er komt soms iemand bij zitten en de volgende keer kan het iemand anders zijn.

Oké zal je zeggen, Aan tafel zitten ? , Iemand erbij zitten ? Waar zit jij dan nu weer ? . Nu gewoon op me kamertje, en nee niet boven, maar Boooooven.

Het is voor mij een soort ontmoetings plek als ik weer eens een stevig gesprek aanga met een van mijn gidsen. Soms noem ik dat ook wel eens een Stevig Potje Bridge. NU als dat zo is, dan heb ik wel eve wat te zeggen.

Zoals je ziet, hoort humor er ook bij, en soms worden ze boven wel eens horentjes dol van mij persoontje, want ja ik ben niet de makkelijkste en ze hebben het ook niet altijd makkelijk met mij gehad.

Tuurlijk is het zo, dat naast deze gidsen ook andere gidsen zijn.

En wie is God dan ? Ja , God, gunst die zie ik als de grote baas, op zijn stoel. Vier stonden voor hem, de ziener, de healer, de weter en de transformator. Ja, dit is iets wat ik als kind al voor me zag en ook bij was.

Als kind had ik ook nog wel eens een uittreding. Ik wou hier totaal niet zijn. Moeder koningin  stuurde me dan altijd weer terug. Aja, kinderlijke visie niet waar ?

En wie is dan de Duivel. Ja de duvel zoals ik het maar zeg, heeft je aardig wat te leren hoor. Al word hij in vele religies als echt de DUIVEL van HEL genoemd, maar de duvel is eigenlijk een persoon die jou dingen toont, waarvan je weet  dat het anders moet . En dat je daar dus ook aan werkt. Tis soms hel op aarde, vandaar dat we die willen veranderen. bijv.

Ieder, zowel God als de Duvel heeft een rol te spelen. En dat is wat ze ook doen.

Met respect voor een ieder die anders gelooft, want dit is namelijk mijn waarheid en dat hoeft niet DE WAARHEID te zijn.

Ik vraag me nu af waar ik nog meer over kan schrijven en dan word hier gezegd "Stembanden" . Aja lieve vrienden een mooi iets. Als kind vond ik het dood eng om naar een radio frequentie te luisteren ( goh wat ben ik blij dat hier toch een spellings controle zit) waarbij je piepjes en ruisjes hoorde. En waarom, omdat ik angst had dat de dode zouden spreken, aaah. Jaren later werk ik zelf met stembanden. Altijd geďnteresseerd erin geweest en toen opeens de stoute schoenen aan getrokken. Leuke reacties soms hoor zoals De vrouw is chagrijnig. IS even kijken of ik hem op mijn computertje heb. Uno momento ............... Ja komt die ( druk hier ). Met de vraag of ik dat ook was, kan ik antwoorden, "JA" haha. Wou ook wel eens een bekende spreken, maar goed kon niet , ging niet.

Jemig zeg, vermissings zaak.Jaja, dat hebben we ook gedaan. Totaal geen pretje. Helaas tot op het heden niet opgelost. Blijkelijk vinden de  bazen het nog geen tijd voor de waarheid. Jammer, helaas, maar goed, de vermiste is op een goede plek. Nu de rest nog.

Nu gidsen, nog iets ? Kleuren en tekeningen. Ja leuk om te analyseren. Zelf ook fanatiek tekenares geweest ( nee geen kunst werken hoor) Vaak kreeg ik dan boodschappen door voor anderen of dat de wereld op zijn kop ging staan. Helaas begreep ik ze niet altijd gelijk, maar pas veel later.

( Zo even me mail bekijken ) ( Was Spam, daar word je ook niet goed van he )

Zodra ik maar even denk nu van, wat zal ik nog meer schrijven dan is het hoppa, ding dong, de vogels.

Oké vogels, zeer bijzonder en prachtig kan ik van ze genieten. De duiven in me boom, die elke jaar weer terug komen ( überhaupt zit me tuin altijd vol) en de duif die opeens een hoop veren achterliet................................

Ja toen was het stil. Het waren wel heeeeeeeeeeeeel erg veel veren zeg. Dezelfde dag lag er in het park nog meer witte veren en een stuk verder op een dode duif. Echter niet door hebbend wat het inhield. Een week later toen de duif er nog lag, heb ik de duif maar opgepakt en in een plastic zakje gedaan en begraven. ( zag er niet meer fris uit, je kan je voorstellen) 2 weken daarna kreeg ik te horen dat een goede soulmate van me overleden was op de dag dat ik de veren en de dode duif zag. zucht

Nou gunst ik kan zo wel uren door gaan.

Oja, er zijn ook andere gidsen hoor, zoals indianen, dieren zoals wolven en merels die me hebben begeleid in het leven, of andere energieën. ( iemand die een bepaalde energie bij zich heeft en dat omvormt tot iemand anders, en Neeeee dat is geen onzin, ook daar heb ik aardig wat ervaring in mee gehad, en dat was niet prettig op een keer)

Maar goed, dat laten we weer voor een volgende keer.

Tot zover was het voor mij dit keer.

Heel veel liefs en tot de volgende keer.

Namaste, Bianca Linnenbank.

Let's go Home