Entiteiten vormen

 Hieronder een kleine definitie van de meest voorkomende vormen.   


.
 

Ectoplasma, Ecto-mist,

 

Verschijning & Karakter: Wolkachtige mistvormingen.
Vaak bevat deze vorming een soort van draaiing effect temidden van de dampachtige mist vormige wolk. Het is meestal te vinden een paar meter boven de grond en kan zich vrij snel verplaatsen. Kleuren zijn vaak grijs, wit of zwart en is ook wel eens gefotograveerd in andere kleuren. Ecto is ook zichtbaar op foto of video . Let wel het koude weer kan dit ook veroorzaken door het in en uit ademen van een persoon, rook of mistige plekken als mede ook een vochtige bodem. Echter zal hierbij geen draai in de ecto zelf aanwezig zijn.

Locatie:
Alle locaties , maar vaak buiten op begraafplaatsen, oorlogs velden en historische plaatsen..
 

Definitie:
Vele geloven dat dit de geest of ziel is die is overleden. Men geloofd ook dat dit de voor vorm is voordat men zich transformeert in een zichtbare gedaante als mens.

 

Ecto plasma

   

Ecto mist  

 

 

 

Orbs, Licht ballen  

 Verschijning & Karakter:
Orbs zijn de meest gefotografeerde waarnemingen op video en tegenwoordig ook op en met digitale camera's. Ze zien er vaak transparant uit of als licht bollen boven de grond .  Sommige opnamens met een  digitale camera zijn geen echte orbs, maar een vorming van stof of energie die vrij komt. Meer hierover bij de artikel van orbs in het menu. Een zeer zekere Orb is een bewegende Orb, of een Orb achter een object die te zien is op foto . Orbs zijn ook zichtbaar via video. Vaak staan ze even stil op dezelfde plek en verplaatsen zich daarna.

Locatie te vinden:
Ze zijn overal te vinden. Toch schijnen ze meer aanwezig te zijn als de temperatuur omlaag gaat.  Vaak te bezichten buiten huis en op historische plaatsen.

Definitie:
E
en ziel of een geest ( mens of dier ) . Men zegt dat dit de oorspronkelijke manier is van de ziel.

Plaatje: Zie meer bij menu "Orbs".
           

 

Vortex

 Verschijning & Karakter:
 
Een vortex is een hele vreemde en tot nu toe mysterieuze fenoneem.  Ze hebben een beetje een draadachtige vorming. Vaak worden ze verward met een Orb die in beweging is en afremd.Het is niet bekend of ze ook op video zijn vast gelegd. Als ze er zijn ervaart men vaak een koudte om zich heen

Locatie :
Vaak te vinden binnen in huizen en oude gebouwen. Soms zijn ze ook buiten te vinden, maar dat komt zelden voor .

Speculaties:
Er zijn vele therorieen hier over. Soms zegt men dat het een vorige bewoner is van het huis, of een naaste familie lid. Men zegt ook dat dit waarschijnlijk een vorm is voor transportatie van zielen in de vormen van Orbs.

vortex

                   

 

Shadow ghosts, donkere entiteiten 

 Verschijning & Karakter:
Verschijnt vaak als een soort zwarte schaduw.. Ze lijken een beetje op Ecto mist maar met vorm en hebben meestal een menselijke hoogte. Op foto kunnen schaduwen hierop erg lijken, kijk daar dus goed naar. Vaak zijn ze waarneembaar vanuit de ooghoek. Vaak zijn ze ook waarneembaar in een spiegel.

Locatie :
Vaak in huis. Ook vaak buiten maar dan van ver af.

Speculaties:
Men weet nog niet zeker hoe en wat hierover. Sommige zeggen dat ze menselijk zijn, en sommige zeggen dat ze kwaadaardig zijn. Echter is hierover nog te weinig info over om hierover te speculeren. Demonisch is echter iets wat men hiervan NIET vindt.

 shadow ghost

 
.
 

 

Verschijning menselijk

 

 Verschijning & Karakter: 
Sommige helderziende zien hun met regelmaat, maar voor de rest is het een rare gewaarwording. De uiterlijk hiervan is een soort doorzichtige transparante mens welke kleding draagt uit de periode waarvan ze afstammen.Soms zijn ze maar gedeeltelijk zichtbaar.

Locaties spotted:
Vaak voorkomend in oudere huizen, hotels , theaters en begraafplaatsen.

Speculaties:
Het kan zijn dat dit mensen zijn die nog geen rust hebben gevonden, dit kan ook zijn een familie lid of een ouder bewoner van het huis. Ook kan het zijn dat het pure energie is wat nog aanwezig is vanuit een bepaalde tijd. Energie kan zich ook omzetten in beeldvormingen. Echter aan jou zelf hierbij de keuze..

 Een verschijning rechts boven in de hoek.

 
.
 

Geest lichten

 Verschijning & Karakter:
Dit soort lichten zijn waarneembaar overal. De mysterieuze lichten zijn meestal zichtbaar in de kleuren wit en blauwe ballen of gele strepen ( soms lijkt het op een vlam van een kaars wat heen en weer gaat.) als het donker is. Geleerde zeggen dat dit soort fenonemen gemaakt worden door gassen, electriciteit magnetisme of van diens anders soort. Maar tot op heden heeft geen enkele natuurlijke element dit soort fenonemen kunnen veroorzaken.

Karakter:
Glimmende lichtjes die soms fonkelen als sterren of kaarslicht en vaak zichtbaar vanaf een afstand. Je kan zeggen een soort dwaallichtje.

Locaties:
Op verschillende locaties

Speculaties:
Sommige zeggen dat het zielen zijn die niet naar Gene zijde toe mogen, anderen zeggen dat dit een vorm van communiceren is van een ziel of gids naar de persoon in kwestie toe.     

Mijn persoonlijke mening, en ervaring is dat ze op deze wijze ook met jou kunnen communiceren.   
.
 

Poltergeist   

Een fenoneem wat met veel geluid gepaard gaat, zoals kloppen, stank, bewegende objecten, glas wat spontaan breekt, het verdwijnen van objecten en weer terug zetten van objecten, luide geluiden, onverklaarbare branden, het optillen van mensen.

Een theorie hiervan is dat het vaak niet te maken heeft met een geest, maar dat het iemand uit huis zelf is die dit alles veroorzaakt. Vaak gaat het hier om een puber in de tienertijd. Welke objecten kan laten bewegen.

Veel al wat hier staat is vertaald van engelse en amerikaanse website.

Als je wilt kan je hier jouw foto plaatsen.De foto komt dan anoniem en op de manier zoals jij het wilt onder het kopje Foto's in het menu.