Community    I    Consulten     I   Mijn gastenboek       Kaarsje Branden I   

 

ENTITEITEN

 

 

 

De aanwezigheid van een Entiteit

 

Hoe weet je nu of er een entiteit aanwezig is ?

 

Nu zoals ik al beschreef kunnen sommige mensen ze waarnemen, als schaduw, lichtbol of als een blinkend sterretje, maar wat van Toevalligheden ?

 

Nu  toevalligheden zijn er genoeg, maar er gebeuren dingen waarvan je echt niet kan zeggen dat het toeval is.

 

Een lamp die blijft flikkeren, vaak nog op een bepaalde tijd.

Het verdwijnen van voorwerpen.

Een wind vlaag, terwijl er geen tocht en wind te bekennen is.
Een kaars die gaat flikkeren, enorm flikkeren dus, zonder dat er wind is. Hij laat zijn vlam ook echt groeien.

Dingen die van de muur vallen, zomaar uit het niets, en soms nog wel eens zo dat de spijker nog in de muur zit, en het voorwerp niet beschadigd is door afbreken, enz. Waarbij het dus lijkt alsof het is opgetild.

 

 

Duidelijk voetstappen horen, terwijl er niemand is.

Een aanraking voelen terwijl niemand dit doet. (voelt soms ook als tinteling)

Een deur die open gaat.

Het gevoel hebben dat er iemand ergens staat, je kan er ook vaak een soort schim zien staan.

Je kijkt opzij, en je ziet iets voorbij komen, en je kijkt weer en weg is het.


Gekraak op een stoel.

Alles wat normaal niet kan bewegen, kan opeens bewegen

Geklop.

Deuren die vanzelf open gaan.

Op bepaalde plekken een enorme kou / wind ervaren.

 

Nu misschien herken je wel degelijk iets van wat hierboven staat, maar weet dat er altijd wel entiteiten om ons heen zijn, en niet alles is paranormaal, soms dus makkelijk op te klaren. We zijn namelijk zelf ook in staat om dingen te creŽren of te doen via de geest. Neem bijv Telekinese.

 

Sommige entiteiten zijn een beetje ongelukkig nog met hun energie, waardoor er soms nog wel eens wat omvalt. Aja ongelukje zit in een klein hoekje.

 

Inweze zijn entiteiten net zoals wij. Je hebt aardige en minder aardige entiteiten.

Behandel ze altijd met respect en ga nooit zomaar in contact treden als je niet weet hoe je hiermee moet omgaan.

 

 

Kleuren van Entiteiten

 

Nu aan de kleuren van een entiteit kan je zien of ze zuiver zijn of niet.

 

Hoe lichter de kleur, hoe positiever ze zijn. Hoe donkerder de kleur hoe negatiever ze zijn.

 

Niet iedereen kan kleuren waarnemen, soms zie je een donkere schaduw voorbij komen, en soms zie je een witte bol voorbij komen.

 

Let dus heel goed op de kleuren van de entiteit.


 

Wie kan het zijn ?

 

Het kan een overleden familielid zijn die even op bezoek komt.

Het kan een onbekende zijn die naar jou is gekomen voor hulp, omdat ze de weg kwijt zijn geraakt, of niet weten wat ze moeten doen, of zelfs een boodschap voor jou hebben wat belangrijk kan zijn.

Het kan een gids van jou zijn.

Het kan een beschermengel zijn.

 

Het kan ook een entiteit zijn die eigenlijk geen positieve bedoelingen heeft. Dit gebeurt vaak bij huizen waar een hoop negatieve dingen zijn gebeurt. Bij oproepen van entiteiten zonder er weet van te hebben wat het inhoudt.

 

 

 
 

Ik heb last van Entiteiten. Hoe verwijder ik deze ?

 

Entiteiten komen niet zomaar bij je kloppen.

Het kunnen bekende van je zijn, maar ook onbekende.


Er zijn verschillende redenen waarom ze bij jou komen aan kloppen, of dat ze rond hangen in jouw huis.

Ze komen dan bij jou, omdat jij ervoor ontvankelijk bent, en hopen dat jij hen hierbij kan helpen.

Soms hebben ze niet eens in de gaten dat jij ze kan waarnemen.

Soms willen ze jou iets duidelijk maken, en hebben ze een boodschap voor je.

 

Nu heb je last van hen, en kan je niet duidelijk krijgen waarom ze er zijn dan zijn hier enkele dingen die je kan doen.

Let wel lees ook de waarschuwingen onderaan.

 

En weet dat je zelf verantwoordelijk bent voor het opvolgen van deze adviezen.

 

 

De methodes:

 

1) Vraag bescherming van de Allbron of God aan. Probeer in stilte te mediteren, als je de stilte hebt bereikt zet je zelf dan in de kleur blauw, en maak contact met jouw eigen gevoel van wat deze entiteit jou te vertellen hebt. Eindig met " In de naam van De Vader, De Zoon en De Heilige Geest , Amen ".

 

2) Vraag bescherming aan van de Allbron. Vraag je gidsen om jou te helpen deze entiteiten naar het licht te brengen. Sluit wederom af met afsluit methode van nummer 1.

 

3) Als dit niet werkt, gebruik je het gebed van het Onze Vader en vraag de hulp van je gidsen aan. Zeg tegen de entiteit dat zij je huis moet verlaten. Zeg: " In de naam van De Vader, De Zoon en De Heilige Geest, amen ". Doe dit met liefde, en puurheid van intentie. Weet dat ook zij vaak niet weten waar ze zich bevinden, ze zijn inweze de weg kwijt. Doe dit drie maal.

 

4) Vraag bescherming aan aan de Allbron of God. Zeg drie keer : In de naam van De Vader, De Zoon en De Heilige Geest wil ik dat alle negatieve energieŽn mijn huis verlaten en mijn gezin met rust laat. Ik vraag de Allbron om mij hierbij helpen, en mijn huis te ontnemen van negatieve energieŽn, en te vullen met de positieve energie van de alles omvattende liefde, bescherming, inzicht en positieve energie. Leg tevens een gouden omhulsel om jou zelf en je huis heen. Sluit af met In de naam van De Vader , De Zoon en De Heilige Geest, Amen.

 

 

Hebben deze stappen niet gewerkt, schakel dan een professioneel iemand in. De volgende stappen zijn voor de gevorderde die al ervaring hierin hebben. Ga dit dus niet zomaar doen zonder dat je weet wat het inhoudt en hoe het werkt. Het moet gebeuren met de juiste intentie.

 

 

5) Blijven ze daar dan sluit je alle deuren en ramen.

 

- Neem een witte kaars en zuiverings wierook of geur of neem een veer en salie met je mee. Eventueel kan je ook een beschermings amulet om doen. Bijv een kruis.

 

- Ga dan 1  voor 1 alle kamers af: Begin bij de bovenste kamer en plaats jezelf in een gouden cirkel.

 

_ Verspreid met je hand of met de veer de wierook of de salie. Doe dit ook in hoeken, bij het plafon, de muren enz. 

-Zeg hierbij: " In de naam van De Vader, De Zoon en De Heilige Geest wil ik dat alle negatieve energieŽn mijn huis verlaten en mijn gezin met rust laat. Ik vraag de Allbron om mij hierbij te helpen, en mijn huis te ontnemen van negatieve energieŽn, en te vullen met de positieve energie van de alles omvattende liefde, bescherming, inzicht en positieve energie van de alles omvattende Allbron ". Sla hierbij een kruisje.

 

-Open daarna het raam en zet de kamer in zuiver wit licht. Verlaat daarna de ruimte en sluit de deur hiervan. Daarna ga je weer naar de volgende kamer en herhaal je dit. Vergeet geen kamer en werk van boven naar beneden. Vergeet ook de trappen gat en gangen niet. Zorg dus dat je je gehele huis doe incl. ook je kelder, bijkeukens enz.

 

-Nadat je dit gedaan heb open je van boven af alle deuren en ramen. Laat het huis dan luchten, zeg het gebed nogmaals op en plaats een gouden cirkel om het huis heen.

 

Hoe krachtiger jij spreekt, hoe krachtiger het ook werkt. ( Hiermee bedoel ik niet met boosheid spreken, maar met zuivere hart en liefde. Immers als je dit op een boosachtige manier doet, blijft het juist hangen )

 

 

6) De confrontatie aangaan : Zorg en vraag om bescherming van de Allbron.

Zet je zelf in een gouden cirkel en zet je zelf in het blauw. Probeer dan via innerlijke rust contact te leggen met de aanwezige energie ( entiteit ). Praat vol liefde met hem/haar, en vraag ondertussen je gidsen om jou hierbij te helpen. Dit kan zeer heftig worden, maar doe het met liefde en begrip. Laat de entiteit ook uitspreken en maak hem duidelijk dat hij hier niet hoort, en dat hij/zij hier niet welkom is. Dat hij/zij echter enkelt welkom is als hij / zij naar het licht gedragen wilt worden, en dat je hem/haar dan ook zal helpen, maak dit ook zeer duidelijk. Tevens sluit je ook wederom met het onze vader en amen.

 

LET OP, NA METHODE DRIE, VRAAG HIERBIJ ALS JE HIER GEEN ERVARING IN HEBT EN ER ANGST VOOR HEBT IEMAND BIJ DIE HIERBIJ WEL ERVARING HEBT.

 

GA NOOIT ZOMAAR IN CONTACT TREDEN MET ENTITEITEN.


VERTROUW JE HET NIET, VRAAG DAN DE MENING AAN IEMAND DIE HIERIN BEKEND IS.

 

WEET WAT JE DOET, EN HOE JE HET DOET.


GA DUS NOOIT ZOMAAR IETS UIT PROBEREN VOOR DE LOL OF VOOR DE SPANNING.


IMMERS BRENG JE DAARMEE NIET ENKELT JE ZELF MEE TOT LAST, MAAR OOK ANDEREN.

 

DENK HIERBIJ OOK AAN DE ENTITEIT, DIE GRAAG GEHOLPEN WILT WORDEN EN WEET EN VOELT WAT JIJ WILT EN VOELT.


ZORG VOOR EEN ZUIVERE HART, BEGRIP EN LIEFDE.

 

EN NOGMAALS, DENK NIET VAN IK DOE HET ZOMAAR EVEN OM HET UIT TE PROBEREN.


ZORG ALTIJD VOOR BESCHERMING VAN DE ALLBRON, EEN GOUDEN CIRKEL OM JE HEEN, EN EEN POSITIEVE WITTE KLEURING IN JE KAMER. VRAAG DUS AAN DE ALLBRON VOOR ZUIVERE PURE ENERGIE, BESCHERMING TEGEN HET KWADE EN POSITIEVE ENERGIE.

 

GEBEUREN ER DINGEN DIE NIET PRETTIG ZIJN, HAAL DAN EEN PROFESSIONEEL IEMAND ERBIJ.

 

IMMERS NIET ALLE ENTITEITEN VRAGEN OM HULP, MAAR ER ZIJN ERBIJ DIE JUIST UIT ZIJN OP ANGST UITBRENGEN NAAR JOU ZELF.

 

ZORG OOK ALTIJD DAT JE JEZELF GOED AFSCHERMT MET EEN GOUDEN KLEURING OM JE HEEN EN OM JE HUIS HEEN, ZODAT ER NIEMAND MEER IN JE HUIS ZIJN INTREDE MAAKT ZONDER DAT JIJ HET TOESTEMT.

 

AFSCHERMEN EN OPSCHONEN, ZEKER ALS JE SPIRITUEEL BEZIG BENT ZIJN DINGEN DIE JE NET ZOALS TANDENPOETSEN OF HAREN KAMMEN NIET ZOMAAR MOET VERGETEN.

 

TEVENS BEN JE ZELF VERANTWOORDELIJK ALS JE DEZE TIPS OPVOLGT.

DOE DUS NIET ZOMAAR IETS UIT BELANGSTELLING OF NIEUWSGIERIGHEID.

 


Vergeet ten alle tijden ook niet je gidsen te bedanken hiervoor, ook zij zullen je namelijk heel erg bedanken dat je bereid bent om ze te helpen.

 

 
 

 

Belangrijk bij het laten verwijderen van entiteiten

 

Het is heel fijn als iemand je kan verlossen van een entiteit. Maar wat nou als het steeds terug komt. Waarschijnlijk is er iets waardoor de entiteit toch weer terug kan komen. Misschien ben je zelf emotioneel zwak op bepaalde punten en vind de entiteit hierdoor juist een opening.

 

Het kan allerlei oorzaken hebben, waardoor de entiteit weer terug kan komen. Ook kan het zijn dat het ergens op een plaats aanwezig is, of dat er een poort aanwezig is.

 

Daarom laat altijd de gene die de entiteit verwijderd u ook advies geven in wat u zelf kan doen of misschien moet laten.

 

Dit is heel erg belangrijk.

 

: )) Bianca

 

Als je vragen hebt, e-mail dan gerust.

 

Community    I    Consulten     I   Mijn gastenboek   I     Kaarsje Branden I