De GAUSS MASTER Meter

 

 

Via Amerika naar Nederland is de GaussMaster binnen gekomen.

Deze EMF meter is eigenlijk hier niet te krijgen.

Er zijn wel andere EMF meters te krijgen, maar ik was speciaal op zoek naar deze ivm dat deze veel wordt gebruikt bij paranormale onderzoekingen. Maar niet enkelt hiervoor heb ik deze gekozen. Ook omdat ik veel last van mijn handen heb, en zelf ook gevoelig ben voor stralingen, was ik ook benieuwd of de pijn in mijn handen van stralingen af konden komen.

Wat me al gelijk opviel was de enorme straling achter mijn televisie, waar een lamp staat. Boven die lamp aan/ tegen de muur was een enorme straling.

EMF meet dus elektrische en magnestische stralingen op.

Rond mijn computer is alles oke. gelukkig hih.

Ik moet zeggen dat ik vaak witte bolletjes aan die kant van de muur zie.

Dat zegt nog niets over het fenomeen Orbs.

Ik zeg alleen dat ik ze daar vaak naar boven zie schieten als ze aan wezig zijn.

Maar ook elders waar men onderzoekingen doen naar Orbs, heeft men ondervonden dat Orbs zich opladen bij plaatsen waar dit veel te vinden is.

Echter is er ook een onderzoek geweest bij het aanzetten van een magnetron bij de buren. En aan de andere kant werd dan foto's genomen, waarbij je dan ook direct orbs ziet. Echter de bekende orbs die stil staan en dus niet bewegen.

Echter waren hier geen foto's van te vinden.

Al met al, denk ik dat we nog een hoop te onderzoeken hebben en nogmaals het hoeft niet eens paranormaal te zijn.

We zullen zien en we zullen het dus wel gaan meten.

Je kan de EMF meter aan laten staan en je kunt dus kijken of hij opeens uitschieters heeft, of dat het geluid intenser wordt.

Hij schakelt na enkele sec wel vanzelf uit. Zeer handig dus hih.

Ook de vrienden van OKCGC heb ik ingeschakeld om wat meer duidelijkheid te krijgen tav deze meter. Ook zij gebruiken deze meter namelijk.

Ben benieuwd of ze me enige uitleg kunnen geven en dat ik het ook begrijp, want ja het is wel engels, en dat betekend ook engelse benamingen en begrippen hih.

Maar goed we komen er wel uit.

Al me al, zonder dat men het door heeft kunnen er dus flinke stralingen zijn waar men last van kan hebben.

Ook voor mijn handen had ik gehoopt, maar helaas de stoel waar ik vaak in zit, en ook achter de computer is er weinig te vinden.

Als je namelijk op een bepaalde afstand van het gemeten stuk zit en daar is de straling normaal, dan beinvloed het je dus niet.

Dus, waarschijnlijk houdt deze theorie voor mijn handen hier dus op.

Echter moet ik nog op mijn gemak ook in het huis even rond scannen, en wie weet kom ik wel tot de ontdekking waar het eventueel van kan komen.

Tot zover even dit stukje.