Deze pagina is een onderdeel van een menu. Komt u van de consulten pagina dan ziet u alleen deze pagina.

Tezamen met mijn gidsen werken wij aan het geven van inzicht en hulp in uw situatie.

Je kan zeggen dat ik geboren ben met het paranormaal zijn en het weten dat er meer is tussen hemel en aarde.

Pas op latere leeftijd leerde ik wat het nu precies was wat ik mee maakte en door eigen ervaringen en het analyseren daar ik vrij skeptisch was ,ben ik begonnen met het schrijven van artikelen omtrent het paranormale en het geven van antwoorden en inzichten op vragen van diverse bezoekers. Later is dit verder uitgebreid met meer informatie voor gevorderde.

Echter de gratis consulten werden mij teveel. Dus moest ik een stap ondernemen om toch een donatie ervoor te gaan vragen. Immers blijf ik het als een hobby zien en ook een manier van levens wijze en visie en is het iets wat ik heel graag mag doen.

Ik sta in contact met diverse gidsen en familieleden en wat ook heel mooi is , is het contact mogen leggen met mensen die zijn overgegaan. Daarnaast geef ik inzichten en antwoorden op vragen die mensen hebben , geef ik meditatie oefeningen, aura opschoningen en healings op afstand, en werk ik nauw samen met andere hulpverleners.

Ook heb ik te maken gehad met vermissings zaken. Hierin is het wel zo dat als ik wat te zien krijg 9 van de 10x een ernstig misdrijf heeft plaats gevonden. Gelukkig is dat niet altijd zo.

Ik ben helderwetend, voelend en ziend. Schrijf diverse artikelen en spiritueel hoog gevoelig.

Onthou niemand weet alles..gelukkig ...maar mediums , paragnosten en Tarotisten zijn als het ware reikende handen die je op weg helpen in een bepaalde periode van je leven.

 

---------

 

Waarschuwing:

Een top paragnost bestaat niet ..dus als iemand hoog van de toren zit te roepen dat hij of zij het helemaal is Top van dit of Top van dat land..trap er dan aub ook niet in.

Ook niet in de zogehete gratis consulten waarna u direct een dreigbrief krijgt met woorden als..als u nu niet gauw een consult aanvraagt dan ..rampspoed of...er staat u rijkdom te verwachten neem gauw een consult...aub gooi ze de deur uit !!.

Laat u nooit bedotten of bedreigen door een paragnost medium of wie dan ook die werkt op alternatief gebied op deze manier. Blijf ook altijd zelfstandig nadenken en word niet afhankelijk van alternatieve hulpverleners.

Op spiritlijn staan diverse mensen die betrouwbaar zijn. Soms is het helaas wel eens voorgekomen dat ik iemand een hernieuwde kans heb gegeven maar toch een potje ervan gemaakt hebben. Deze personen werden direct verwijderd vanwege hun manier van handelen..dus nee ..ik ben niet top en nee ik weet ook niet altijd alles van te voren.

Dus kom je iemand tegen hier op spiritlijn waar je een bewijsbare klacht over hebt..mail mij dan direct. Let op..bewijs is wel nodig.

-----------

We gaan verder:

Ik ben zelf analist en filosofisch ( en licht dyslectisch), en ben niet iemand die zomaar iets klakkeloos aanneemt op paranormaal gebied. Hierdoor heb ik dus wel een hoop ervaring gekregen in het paranormale. Ook is het zo dat ik niet alles als Paranormaal bezie of aanvaart. Een mens zelf is namelijk ook heel goed in staat om dingen via de geest voor mekaar te krijgen.

Wat voor mij heel belangrijk is, is zuiver werken. Dit houdt in dat ik niet ga gissen als ik iets niet weet. Ik vertel het u gewoon. Daarbij vind ik ook dat men het recht heeft om bijv een gratis vraagje te stellen en vandaar paragnosten online.

Om deze gaven te hebben denkt men vaak van Och, wat gaaf, dat zou ik ook wel willen hebben. Toch zoals iedereen dat heeft met zijn werk en wezen en zijn, is het niet altijd een pretje. Zeker niet als je al van te voren op de hoogte word gebracht van iets wat staat te gebeuren in je familie bijv. Maar toch is het een belangrijk iets om het te weten.

Soms word me ook wel eens gevraagd of ik niet voor een bepaalde programma iets wil doen. Zoals toen toen met de moord op Theo v Gohg over de dader. Ik schrok toen enorm, maar heb het niet gedaan. Wel heb ik een artikel geschreven voor de Paravisie. Echter leerzaam is het wel om voordat ze het plaatsen het originele stuk die ze willen plaatsen eerst zelf te lezen. Want er zat helaas wel een flinke fout in. ( zie paranormale kinderen via community )

De site bestaat nu al ruim 10 jaar en heeft een hoop bezoekers mogen verwelkomen.

Nu wat kan ik nog meer over mij vertellen. Nu ben gezellig getrouwd, 2 kinderen en een hele beestenboel die mij vergezellen in het leven.

Waarheid en liefde, respect en er mogen zijn is het belangrijkste bestaan van wat er is en dat .... dat ben jij ook.

Liefs Bianca Linnenbank

En groetjes van Gene zijde ook.

Namaste

 

Consulten