8-nov-2003

BLIJF BIJ JEZELF

 

Zoals jullie weten is er een grote ophef over deze nacht namelijk 9-11-2003.

Overal wordt je gebombardeerd met briefen, channelings hierover en al dat meer.

Dat is opzich geheel niet erg, maar bij mij riep het in het begin al wat tegen stand op.

En hieronder zal ik uitleg geven van waarom.

------------

Nu ben net even gaan liggen, en kwam zo in gesprek met boven. Wat er nu precies met mij aan de hand is vanwege vannacht. Het is namelijk zo dat ik vindt dat men er een teveel grote opheffing van maakt.

Niet dat je hier niet van mag genieten : )), want voor vele mensen is het inderdaad iets moois en staat er ook iets moois te verwachten. Het mag gerust gevierd worden, zoals ze boven ook tegen me zeiden.

Maar, dit maakte mij wederom wel weer rebelisch. Maar waarom voelde ik me zo.

Nu al duidelijk is dat ik niet de energie belangrijk vindt, maar de cirkel die over de algehele wereld wordt gevormd.

Tevens hoef ik van mij ook niet op dat tijd stip van de maansverduistering en de vorming van de davids ster aanwezig te zijn ,of wakker te zijn. Wel is het zo dat ik om 12 uur midden nacht mee doet met de algehele wereld meditatie. Immers vindt ik dat zelf een prachtig iets. Over de gehele wereld een grote kring hand in hand. De eenheid te vormen voor het licht te brengen in de wereld waarin wij nu leven.

Het is namelijk voor mij persoonlijk niet belangrijk om op dat tijdstip van de davids ster vorming en de maansverduistering nog wakker te zijn, omdat ik vindt dat het toch wel zijn uitdragingen heeft en dat je het toch wel of niet merkt, ook al ben je niet wakker en met je gedachten daar op dat moment.

Maarrr..............

Er bevindt zich op dit moment een kleine strijd over en tussen licht werkers zelf. Veelal misschien al opgevallen dat dit veel naar boven kwam op verschillende forums op internet.

Veel werd hier over gesproken en vaak onder het nom van "Zijn dat nu Licht Werkers ? " , en door verschillende Licht Werkers werd de een afgewezen als zodanig een Licht Werker te zijn, of zelfs zichzelf zo te mogen noemen.

De strijd onder licht werkers gaat steeds meer toe nemen. Wat eigenlijk best wel jammer is, en ook zonde, en een teken is dat het een gemis is van de juiste intentie van het licht werkers gebied.

Licht werkers werken met het licht, en niet meer en niet minder.

Echter druiste het tegen mijn gevoel in om mezelf Licht werkster te blijven noemen.

Zo kwam ik tijdens een visualisatie gesprek hierover op het woord die ik zelf liever gebruik en ook spontaan zei , namelijk : Licht Drager.

In hart en nieren ben ik een Licht Drager, net zoals vele anderen die werken vanuit hun hart, voor en door hun zelf , maar vooral ook naar anderen toe.Het gevecht tussen licht werkers alleen daar zal het niet bij blijven.

Ik zet me eigen af tegen het occulte gedoe, dat houdt in dat ik daar dus niet van hou, maar dat dit wel zo gaat vormen, en dat voelde ik tijdens de sessie van 9 november .

Er zullen meer occulte stromingen komen, en zullen ook sektes gaan ontstaan in deze stromingen, en met andere woorden, weer het geloof staat weer centraal in het heden, in het heden van de maatschappij.

Een fout die we al eens eerder zijn begaan tijdens het Atlantis periode.

Daarom druk ik op je hart, blijf bij jezelf, wordt geen schaap die de kudde blijft volgen, nee zoek je eigen kudde, in vrijheid.

Wandel door je eigen bergen heen, neem eens plaats bij een ander zijn kampvuurtje, blijf er even aanwezig tot dat de tijd weer daar is om verder te gaan.

Blijf dus in je eigen voet sporen , in je eigen kracht en in je eigen licht.

Wij zijn immers wel misschien wel of geen licht werkers, maar op en top licht dragers. Licht dragers die het licht van hun zelf , hun eigen kleine oorsprong, hun eigen unieke zelf zijn in hun eigen hartje dragen.

Tot zo ver van mijn kant.

: )) Bianca