Orbs fotograferen is gemakkelijk te doen met een digitale fotocamera met een lens met 5 megapixels.


Hoe herken je nu een echte orb ?

Er zijn heel wat studies op de Amerikaanse sites terug te vinden over orbs. In ieder geval zijn er bepaalde vast gestelde regeltjes waaraan je kun zien dat je te maken hebt met een echte orb ( spirit/entiteit)Op internet zijn verschillende foto's van entiteiten te vinden, zo zijn er orbs , mist, schimmen en nog veel meer.

Het kost een entiteit heel wat energie om als menselijke gedaante te voorschijn te komen, echter naar het schijnt heeft hierbij ook de innerlijke kracht ( het beeld en emotie van de entiteit zelf ), ook te maken met hun hoe ze zich laten zien.

Er zijn wel enige studies over orbs in het buitenland te vinden, daarin verteld men dat ook orbs moeten gronden. Dit houdt in dat hun energie die ze opladen ook af en toe moeten laten gronden.

Vaak actief en helder zijn ze als er in de lucht statische energie velden zich doen opspelen, zoals bij omweer wat eraan zit te komen.

Ook is het zo dat hoe actiever je spiritueel bezig bent, hoe meer orbs er aanwezig zijn.

Ook is het zo dat hoe actiever het ergens anders is dmv feestjes of oorlog endergelijke ook meer orbs aanwezig zijn.

Ook is het zo dat een orb zich kan samenvoegen met meerdere orbs, waardoor je een grote orb krijgt, waarin vaak heel wat orbs in te vinden zijn.

Nu een foto van een orb nemen is met een goede digitale camera niet echt moeilijk, maar gaat het niet opzoeken uit enkel nieuwsgierigheid .

Vaak zie je wel eens op een foto iets wat niet aards eruit ziet Toch kunnen dit verschillende oorzaken hebben die gewoon aards zijn. Denk hierbij aan een haar wat op de lens zit, stof die in de lucht zit, een reflectie, een zaklamp en al dat meer

Regel 1 is : Als een orb in motion is, dan is er sprake van een echte orb.

Regel 2: Een orb die half achter iets verdwijnt is een orb

Regel 3: Twee orbs die samensmelten behoort tot de echte orbs

Via mijn site zelf kun je meer info lezen over mijn ontdekkingen tav echte orbs. Toevalligheden speelde hierbij een rol. Al zeggen we dat toevalligheden niet bestaan, toch was het zeer toevallig dat het wel gebeurde.

Bij het analyseren van orbs foto's, let je dus goed op , op reflectie, op het weer, op de omgeving ( stof, andere opspattingen, polen enz)