Bianca                     

Medium - Paragnoste

Spiritueel en Paranormaal Begeleidster.

 

Bianca is de maakster van spiritlijn. Zij helpt vaak mensen wegwijs te maken met het paranormale en hun spirituele ontwikkelingen die men hierbij ondergaat. Daarnaast werkt zij vaak via een foto. Dit hoeft niet speciaal een foto van de persoon zelf te zijn. Het mag ook een mooi plaatje zijn die men op de computer heeft staan en aantrekkelijk vind.

Hieruit haalt zij verschillende waarnemingen, zoals verleden, heden en toekomst, innerlijke ontwikkeling, de weg die men kan bewandelen of waar men aan moet werken of aanleg voor heeft.

Al me al werkt zij met het geven van inzichten.

Daarnaast helpt zij vele op het pad van paranormale en spirituele ontwikkeling.

Zij staat vaak in contact met Gene zijde. Echter wijkt zij af van vragen zoals die toekomst gericht zijn.

"Er word mij enkel getoond wat belangrijk is op het moment zelf. Als de toekomst hierin ook belangrijk is, toont men mij deze. Niet alles komt van Gene zijde af. Als het ware heeft men een energie uitstraling, welke zich bij mij omvormt tot woorden, gevoelens en daarbij krijg ik dan een beeld. Gene Zijde vult dan eventuele belangrijke aspecten toe en zo werken we dus samen.

Via een email komt er meer boven dan enkel het gene wat men mij toe schrijft. Lezen tussen de regels door heet dat.

Via email hou ik het altijd kort, zegt ze. Maar ik zal nooit zomaar iets niet vertellen als het belangrijk is.

Men kwam vaak met vragen over hun relatie, of de andere wel trouw is en of men nog eens een partner vind. Hier werk ik dus niet meer mee. Wel wil ik eventueel mijn steun en hulp geven bij relaties. Bij mij gaat het puur om het Nu moment, de innerlijke groei en ontwikkeling, begeleiding geven in en rondom het paranormale gebied, en het spirituele.

Ik zelf heb jaren lang onderzoekingen gedaan op paranormaal gebied en ben ook zeker dat niet alles paranormaal is. Een mens is zelf ook veel in staat om iets te kunnen doen via zijn eigen geest. In deze dagen word dit ook steeds meer bekend en erkend . Toch van de verhalen die mij worden toe geschreven sta ik niet meer vreemd van of naar te kijken. Ik heb zelf een hoop mooie en minder mooie dingen mogen meemaken op dit gebied, waardoor ik ook zeker open sta voor iemand anders zijn ervaringen ".

Bianca doet haar werk graag met liefde. Ondanks dat ze nu in revalidatie zit, helpt ze toch nog vele op hun weg .

"Het is iets wat ik met liefde doe en vind het een prachtig iets. Ook als ik contact mag leggen met iemand die is overgegaan ".

Een mooi iets is ook contact maken via een bandstem opname, zegt ze. Hier maak je dan een opname met een achtergrond geluid waarbij je vragen stelt aan Gene zijde, waarop zij vaak terug antwoorden. Deze zijn dan te horen als je de opnamen afluistert en filtert. Prachtig en dat vinden ze zelf ook.

Bianca is ook de oprichtster van Paragnosten online.

Voorheen deed ik enkel aan het gratis beantwoorden van vragen. Dit werd me echter te veel omdat er zoveel vragen binnen kwamen en moest ik kiezen om toch betaalbare consulten te gaan draaien. Daarna werd het gelukkig wat rustiger.

Daarnaast heb ik wel paragnosten online opgezet. Hier kan men toch bij verschillende disciplines een gratis vraag stellen.

Zij is hier zeer verheugd mee daar er vele aan deze gratis dienst mee werken. Hiermee geeft ze ook de minder bedeelde een kans.

Eerlijkheid, oprechtheid en zuiverheid staat bij haar hoog in de vaandel.

Belangrijk is dat je de mensen niet bedonderd en zomaar achter laat met een open antwoord of zomaar een verzinsel geef. Je hebt een verantwoordelijke functie en daar moet je je bewust van zijn. Al kan je niet iedereen tevreden stellen en ook niet iedereen helpen.

Al word dat wel vaak van je verwacht.

Iedereen heeft zijn eigen kunnen en iedereen kan niet alles. Dat word nog wel eens vaak vergeten. Men denkt dat wij antwoorden op alles hebben, maar dat is dus niet zo. We zijn niet alwetend, en dat is soms maar goed ook.

Bianca noemt haar zelf eigenlijk een manusje van alles.

Het is dus niet zo dat ik op commando even een kaartje leg of je de toekomst voor leg, zegt ze. Zo werkt dat dus niet bij mij.

Wat mag gebeuren, gebeurt en wat naar boven komt , dat komt naar boven.

Bianca vindt het ook belangrijk dat disciplines samen werken.

Ja, als ik bijv geen antwoord kan geven op een vraag dan adviseer ik ze altijd naar een collega die hier op de site staat genoteerd.

Soms is het mijn gebied niet, maar van iemand anders wel. Daarnaast is samenwerken bij bijv een vermissing zaak ook enorm belangrijk. En dat  vinden de collega's van deze site dus ook.

Bianca wilt nog steeds een boek schrijven. Echter de tijd en vanwege haar lichamelijke beperkingen wil dat niet zo lukken en is ze nog steeds op zoek naar iemand die haar hierbij kan helpen.

Ja , ik zoek iemand die eigenlijk mij vragen stelt over bijv. de onderwerpen hier op de site en deze uitwerkt. Want ik heb eigenlijk veel meer te vertellen dan wat er op deze site staat.

Ik heb wel een aanbod van een vrouwtje gekregen die eventueel mijn opnamens wilt uitwerken.

Echter dan nog zit ik met Waar begin ik haha, en wil ik gewoon graag tegen iemand aan kletsen die gelijk kan reageren met een wedervraag.

Gelukkig kan ze er wel om lachen, maar het is wel haar droom om toch alles wat ze weet op cd of boekvorm uit te gaan brengen.

Aja, wie weet komt het ooit nog eens op mijn pad. Ik ben nog jong en heb nog een hoop te doen.

Komt wel goed, zoals ze altijd zegt. En daar geloven we heilig in.

 

Bianca is o.a. CVS patient wat inhoudt dat ze eigenlijk afhankelijk is van haar lichamelijke situatie.
Naast dit alles was zij van kleins af aan al paranormaal en spiritueel ingesteld.

Wilt u een consult van haar dan kunt u haar altijd mailen.

 

Terug naar consulten         Community             Index