" Het is tijd "

 

Maandag 21 februari 2011

Na het schrijven van dit blog kreeg ik een mail met dat men opgeroepen wordy om te demonstreren op 2 maart. Plaats Malieveld. Den haag.

Het is tijd.

Welke tijd ?

Tijd om op te staan.


 

En daar is het allemaal wel mee begonnen.. maar ook zij zullen wakker moeten worden.
Het vervolg op de geletterde teksten.

Ik krijg op het moment heel veel mails van mensen die in de problemen komen door de instanties en financieel en daarbij emotioneel kapot zijn en worden gemaakt.
Je staat er niet alleen voor en het zal en moet helaas gebeuren om de wereld te laten veranderen. Helaas en het is inderdaad heel pittig.

Zoals in mijn voorgaande stuk over de geletterde teksten al werd aangeven zou het pittig worden.
En dat word het ook inderdaad. Het is nu al vrij pittig. Ik merk het zelf ook.

Voor zij die gevoelig zijn zullen naast de emoties die in hun leven en omhoog komen ook de emoties oppakken wat op aards vlak aanwezig is.

De opstanden en de rellen die doorgaans in de arabische landen aan de hand zijn zullen ook doordringen in europa eerdaags. Men is het zat en terecht. Het gaat niet meer verder en het lijkt erop dat de politiek het maar niet in wilt zien dat het zo niet meer verder gaat. Er moet een totaal andere koers gevaren worden. Geld zal geen rol meer kunnen spelen en heeft zijn tijd gehad.

Een nieuw begin met nieuwe opties. En nieuw is totaal nieuw. Ongeschonden en ongehaat en ongeliefd wat money aangaat zal dit verloren gaan.

Het wordt tijd dat je je niet laat onderdrukken door instanties of regels die jou op dit moment belemmeren om te leven.  Dat betekend.. niet onder iemand gaan staan maar blijf staan op gelijke hoogte met deze mensen.. die immers ook maar onderdrukt worden door hun bazen.

De echte hoge bazen zul je niet vaak horen klagen, maar het personeel des te meer. Al hoewel er meer mensen zijn die zwijgen en soms jou de zwijgplicht willen opleggen door bijv. jou de schuld te geven van alles.

Hierin zijn instanties heel goed mee bezig. Zelf de dingen niet op orde en jou aanwijzen als de gene die fout is geweest. Hou moed en hou vol.. want het einde van hun spel is helaas ook in zicht. Maar er is geen relaas want de tijden veranderen. ( normaal hoor je altijd wel wat op het nieuws over de politiek.. maar het is verdraaid al maaaanden erg rustig. Als of dit express wordt gedaan , want ze weten het zelf niet meer en wij worden niet op de hoogte gehouden wat er in politiek Nederland zich afspeelt )

Wat je op gaat vallen is dat de komende periode er veel van jou gevraagd gaat worden. .. van jou zelf.

Je zult problemen tegen komen die het heftigste naar boven haalt in jou zelf. Af en toe wordt je soms helemaal gek van binnen.. terwijl je je afvraagt waar komt dit in godsnaam vandaan ?

Dit is jouw laatste stukje voor het nieuwe tijdperk en die komt er zeer zeker aan.

Nog midden medio Mei zullen we hier meer over horen.. wereld wijd.

De emoties die je ervaart heeft te maken met een rode lijn die in jouw leven altijd een rol heeft gespeeld op emotionele vlak. Op dit moment worden we allemaal tot het uiterste gedreven en soms tot radeloosheid toe. Dit is het teken om jou te laten zien wat het leven waard is voor jou en hoeveel jij waard bent voor jou zelf !! Laat je dus niet onder sneeuwen of beperken maar doe er iets aan. Kom op voor jouw eigen leven en levens kansen die je dan op dat moment wordt ontnomen.. maar hou het kalm.. heb respect en toon geen respectloos gedrag.

Blijf ademen en zie de problemen als keien in je rugzak die je om mag keren en een voor een mag gaan bekijken.  Zie het wat voor last het met zich mee draagt.. wat jij mee draagt. Geef de steen die jij in je handen hebt en van iemand afkomt terug aan die andere persoon. Wil deze het niet aanpakken dan leg je de steen voor zijn of haar voeten.

Praat erover met respect en willen zij niet, dan moeten zij maar kijken wat ze met deze steen doen.

 

You tube video.. met dank aan Piet.. die mij ook hierbij veel inzichten geeft en helpt.

 

Het zal allemaal niet makkelijk worden maar zorg dat je op je benen blijft staan maar .. belangrijk is.. keer om wat omgekeerd wordt.
Je hebt hard geknokt voor jezelf en laat het duidelijk zijn dat het gewoon niet meer verder kan zoals het nu gaat.

Als ik kijk naar de regering dan is men aan het pompen.. om niet te verzuipen. Men trekt steeds meer aan de burgers en we moeten meer , en we moeten minder .

Dit gaat zo niet langer. Bijna iedereen kan niets meer en is op.

De regering is aan het pompen om niet te verzuipen maar echter is het gat te groot en zal men dus uiteindelijk ook verzuipen.

Men vergeet gewoon het feit dat als we samen werken het schip niet hoeven te verlaten maar niet op de manier waar de wereld leiders op dit moment mee bezig zijn. Zij houden zich vast aan geld zaken maar laten het materiaal die het schip kan redden liggen.

Wij burgers zijn namelijk het schip met het materiaal.

 

Als ik kijk naar de Arabische landen.. dan klap ik in mijn handen. Want met trots sta ik te kijken hoe het daar gaat. Zij durven duidelijk voor hun mening op te komen en te zeggen.. genoeg is genoeg.

Nog een voorbeeld in Amerika. Een stadje met de hoogste criminaliteit. Vele agenten zijn ontslagen om het feit dat zij 30% niet in wilde leveren van hun inkomsten.

Ik zeg .. goedzo. En waarom.. omdat dit ook weer iets is om de mensen wakker te laten worden die denken de wereld te kunnen runnen door te pushen en maar af te nemen, maar gewoon er niets meer is om te overleven of van te leven. Niet dat deze agenten zeggen van "we laten ze stikken in deze stad ", maar om het feit dat ze niets meer kunnen en een halt toe roepen naar de regering dat het moet veranderen. Geld is nog steeds macht maar heeft zijn macht verloren door het proberen van het vast houden van geld.

Alles wordt je ontnomen en men heeft er genoeg van. Al jaren is men bezig om mensen in een hokje te zetten zodat zij geen kant meer op kunnen. Ik herinner me nog een gesprek van jaren geleden met iemand waarin ik toen al zei dat Nederland helemaal niet vrij is. En als je goed kijkt.. zijn wij ook niet meer vrij en mogen we ook ons zelf niet meer zijn. Mits.. het hun goed uitkomt.

Let hier goed op, want ook als het hun goed uit komt en je denkt geholpen te worden en het gaat ten kosten van jou zelf en wie je bent.. wees dan op je hoede. Op een dag hebben zij je namelijk niet meer nodig en val je zelf in de put. Dus mooie woorden zijn op dit moment een slaaf van de maatschappij.

Dan waren er protesten in Den haag. Een minster riep.. het geld is op.. we kunnen niets meer geven.

Wij willen loonsverhoging werd er geroepen, hou op met bezuinigen.

Toen vroeg iemand aan 1 van hen.. waarom vraag je dat als je weet dat er zoveel  burgers niets meer hebben ?

Feit is.. zij dus ook niet meer en dat geven ze aan. Ook voor hun is het genoeg.

Maar .. waar zijn wij alle mee bezig ? laten we ons zomaar mee voeren met een zinkend schip ?

 

Als chronisch zieke of gehandicapte.. kun je niets meer. Maar je moet maar. .. je mag niet dood gaan en je moet de zorg besteden als ouder of als partner en daarnaast nog hard werken. Ben je dus lichamelijk of geestelijk niet gezond of.. helemaal honderd procent.. jammer dan.. aan de slag.. niet zeuren en vooral niet zieker worden. Hoe heerlijk is mijn Nederland.

 

 

Emoties.

Emoties gaan dus de overhand nemen. We krijgen als burger overal een nee op. Machtige bazen, partijen denken je te kunnen overrulen en geven de fouten die er zijn gemaakt als schuld naar jou toe . Jij bent degene die fout is en niet wij.. al doende een bekend bedrijf. Mensen die hun huis uit gezet worden en met een kind gewoon weg op straat komen te staan. Geen onderdak.. niets meer en ga zo maar door. Het is pittig allemaal.

Men kan niet meer dan men kan en het is op.

De energieen die gaande zijn op dit moment is voelbaar bij vele. Veranderingen die op gang komen en mensen roepen "Genoeg is genoeg". "Wij kunnen niet meer.. Ik kan niet meer. .. Jullie maken ons kapot terwijl jullie verzuipen".

En dit alles is gaande op grootschalig wereld gebied.  Het gaat gewoon niet meer langer zo.

Er is geen geld en ik vraag me al jaren af.. waar is het geld heen ? Bestaat geld wel ?

Geld is niet de macht positie van het heden, maar van het leven zelf, terwel het leven het machtigst is en niet het geld.

Ik vind dat het tijd is om een heel nieuw leven te gaan leven , op een andere manier dan hoe het nu reilt en zeilt, want lieve mensen.. het gaat gewoon echt niet meer zo langer.. dat kan ook niet.

Wie kan het nog betalen.. wat is geld  als jouw leven er onder door gaat en regeringen en bedrijven pompen om niet te verzuipen terwel het gat te groot is.

De regering is helaas te blind geworden en ziet zelf niet meer in dat het niet meer te redden valt of .. zij zijn aan het pompen maar zien ook wel in dat zij aan het verzuipen zijn. Regels gelden niet meer... alles wordt anders met een andere inhoudt.

Tijd voor actie.

Respect.. samen doen en samen wezen met zijn alle.. samen zijn.

Dat is de verandering voor 2012 en 2011 is nu aan zijn voorsprong geboren waarin rond medio midden dit jaar ik verwacht dat er nog meer duigen zullen gaan vallen op grootschalig wereld gebied.

Tis einde verhaal.. tis einde nieuw begin die zij willen opzetten.

Opkomen voor je recht doe je door Nee te zeggen omdat je gewoon niet meer verder kan.

Niet boven zij die denken nog macht te hebben gaan staan, maar door ze gelijkwaardig aan te spreken op hun principes van overlevingsdrang waarbij de burger de pineut is en uiteindelijk de slachtoffer is van het falen van andere partijen.

Amen.

 

Neem geen terug keer.. maar onderneem nu actie voor jou zelf en je naasten.
lieve mensen en regering.. het stopt.. het is einde verhaal en het is tijd voor een algeheel nieuw begin met een schone lei waarin iedereen echt totaal opnieuw met goed overzicht kan beginnen.

Geld is geen macht meer, maar het leven zelf.


Amen.

In trant van Man bijt Hond.. wanneer was voor u de maat vol dat u realiseerde dat u leven wilde ?

 

Die laat je in hun waarde.

ps binnenkort meer over het stuk emoties.

 

Met dank aan Danielle voor de spelling check.