LIVE-GHOST-WEB-CAMS

 

 

Hier kunt u twee verschillende amerikaanse sites vinden die een live webcam hebben opgesteld in een oude ziekenhuis en een bibliotheek

Let wel. Als je kijkt, dan zul je ook verschillende verkleuringen zien doen optreden. Dit heeft te maken met de cam zelf.

 

Veel plezier, Bianca

OKCGC

Deze webcam is 1 van de beroemste cams in amerika. Het gaat hier om een verlaten ziekenhuis. De onderzoek is hier al wat jaren aan de gang. Ook is er een message board, waar verschillende mensen hun foto's van de cam op posten. Tevens verwacht geen schimmen. Vaak is er sprake van Orbs. Ook met regelmaat worden er s nachts onderzoekingen gedaan door het team van OKCGC , wat voor ons meestal heel vroeg in de ochtend is. Je zult er ook vele gezichten in zien en wat kleine vlakjes van verkleurdheid wat door de cam veroorzaakt wordt. Tevens is er een wasbeertje wat ook regelmatig langs komt. Er zijn tussen de drie a zes webcams opgezet.

 

WillWillard Libery. Een site waar drie cams zijn opgesteld. Er worden vaak fenonemen waar genomen, zowel in de kinder bibliotheek als in de grote bibliotheek. Ik zelf heb ze nog niet waar genomen. Let wel bij het openen van de pagina is er wel niet zo een leuke wavje te horen. Zeer zeker voor hen die niet van griezelig houden, zet je boxen maar even uit. Overigens de americaanse sites maken hun pagina toch meer griezeliger dan de werkelijke inhoudt is.

Let wel, je bent gewaarschuwd. Door het wavje klinkt het wel wat enger.