Enorme ontwikkelingen dit jaar voor bijna iedereen wel.

 

Dit jaar is een jaar van groei en loslaten en afwikkelen.

Ik weet dat we roerige tijden allemaal mee maken op dit moment. Voor ieder op zijn eigen manier en vlak. Maar weet dat het allemaal goed gaat komen. Je word klaar gemaakt om andere nieuwe doelen die je al in je zelf had te verdragen en te ontwikkelen. Soms moet je hiervoor helemaal opnieuw beginnen, of worden er andere dingen geŽindigd in je leven.

Weet dat dit niet voor niets is, het is allemaal het gene wat in je eigen straatje en situatie zal passen met soms veel meten en passen, maar ook weten waar je hart lag en nu ligt. 

Oude dingen die niet meer nodig zijn worden dus afgewikkeld. Enorme tegenvallers die mensen de strop omdoen zijn dagelijkse dingen die dit jaar bij iedereen wel op zijn pad aanwezig is.

Op spiritueel vlak merk ik op dat er ook ontzettend veel groei aanwezig is. Zij die nog niet aan het ontwikkelen waren zijn dit jaar bezig met ontwikkelen op spiritueel vlak en dat gaat vrij snel. Waarschijnlijk hadden zij de tijd niet nodig die wij al hebben gehad.

Ook worden de lichtwerkers dus niet vergeten. Enkele jaren geleden zijn er lichtwerkers geweest die een enorme stap terug hebben gedaan. Daarbij kwam ook dat zij of bewust of onbewust afgeblokt werden van hun paranormale gave. Ze kregen wel dingen te zien en door maar voor de rest was het bijzonder stil. Zoals ik zei , of eigen keuze of een keuze die werd gemaakt.

Dit jaar valt op dat deze mensen, of enkele hiervan opnieuw een ontwikkeling gaan meemaken. Blokkades die ze tegen komen welke hun de weg gaat wijzen naar hun nieuwe pad of richting die ze op moeten gaan. Ik zeg, "moeten" omdat het mij opvalt dat ik er echt niet onderuit kom. Tis pittig, zowel op spiritueel vlak als op aards vlak want wie heeft niet te maken met de crisis op zich. Waarbij bedrijven op hun kont vallen en daardoor prive ook in de ellende komt.

Alles gebeurt dus niet voor niets. het is een bewustzijns gevoel manier en keuze die word gemaakt in het heden van en vooruit van het verleden. Hou moed en het komt goed. Leer van je leersels en je zult zien dat over een maar dagen en of maanden of volgend jaar er zeer zeker spoedig vooruit gang hiervan uit zal komen.

Liefs Bianca