De wereld is zo gek nog niet, al worden we wel horens dol.   

27-09-06

 

Hoe vaker ik naar het journaal in de ochtend luister en kijk, hoe gekker ik de wereld toch wel vind worden.
.....of was de wereld al zo gek ?

Allochtonen kinderen mogen kiezen: Of.. in gevang bij ouders, of.... bij een pleeg gezin.  Nou nou het moet niet  gekker worden.

De taalontwikkeling van alle peuters moet vlak voor de derde verjaardag op het consultatiebureau worden gemeten. Wie slecht scoort, moet verplicht naar de voorschoolse opvang.  Straks word dit ook nog gecondoleerd voordat je je baarhuis van je moeder uit komt. U bent gewaarschuwd !!!

Mensen schieten elkaar overhoop, niet eens wetend waarom of hoe het is  begonnen.

Volop bedrog door politiek, en de wereld draait maar door. Luisterd en hoort het aan, maar voor de rest geen stap te ondernemen.

Mensen rechten worden geschennisd door de politiek van USA, hmm lekker laten gaan, gewoon ogen dicht en door lopen.

Er komen weer verkiezingen, er word weer van alles belooft. Net zoals een paar jaar geleden waarbij er misbruik werd gemaakt met de moord op Pim. Jaja, mensen Normen en Waarden. Hmm heb jij ze al gevonden in de politiek ?

De herkeuring, een slachterij bedrijf. Mensen worden volledig genezen verklaard. Vreemd dat die vrouw nog in haar  rolstoel zit en  niets kan doen en toch .. helemaal popje gezond blijkt te zijn.

De paranormale gemeenschap word weer eens flink onder handen genomen. Tis niet waar ? Vroeger was men niet gezond, geestelijk, tegenwoordig ben je weer helemaal in !  wauw

Zodra er wat IN is, stiert de politiek erop af. Zodra het weer Out is, zie je ze weer zakken. Waar blijven ze toch ?

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Unicef hebben in Myanmar jarenlang willens en wetens verkeerde malariamedicijnen voorgeschreven.

Ik doe lichtwerk, jij ook ???  Kan niet , ik gun jou het licht niet in je ogen.

Respect Yes !!, zet die bourka maar af.

We schieten alleen op militaire doelen. Yep, vandaar het dode burgers kindje.

En me dochtertje zegt: "Mogen de beste winnen, mam ".  Ja zo denkt men er wel over ja, is het niet goed schiks dan maar kwaad schiks , toch .. ?

Volgens mij gaat mijn man vreemd ? Nu en waar is jouw stem gebleven ?

Ik doe geen relaties  . Wilt u voor mij kijken hoe mijn relatie vorderd ? Misschien eens een nieuwe bril kopen, dan kunt u alles beter bezien.

Ja, maar jij bent een perfectionist.  Jaja, maar niet perfect

Osama Leeft !!.  Kijk ! daar heb je Elvis.

Osama is dood. De jacht op Osama word geopend.

Multiple sclerose (ms) is nog steeds een vaak onbegrepen ziekte. Bijna de helft van de mensen met ms gaat een jaar lang door de medische molen voordat de definitieve diagnose is gesteld. Het gebeurt ook regelmatig dat het twee of drie jaar duurt voordat ms-patiŽnten van een arts horen wat ze hebben. jaja en ondertussen hoor je enkelt maar "Het zit tussen je oren ! ".

Het is niet te ontkennen dat een vermissings zaak wat al ruim 2 jaar is verjaard constant als het  bij de waarheid komt word afgewezen door de politiek of politie. Heeft u wat te verbergen ?

Wie weet nog wat er in de tweede wereld oorlog was gebeurt ? Zij zeker niet meer ?

Iedere moslim, moet 1 amerikaan dood schieten. ( kwam me man mee )

Eenentwintig aquarellen en twee tekeningen die worden toegeschreven aan Adolf Hitler hebben dinsdag op een veiling in Engeland prijzen opgebracht die twee keer zo hoog lagen als waar ze op getaxeerd waren.

Een Russische militaire rechtbank heeft dinsdag een onderofficier tot vier jaar gevangenisstraf veroordeeld. Hij zou betrokken zijn geweest bij gewelddadige excessen tijdens de ontgroening van een dienstplichtige militair eind vorig jaar.

EN

Het proces tegen Saddam Hussein is dinsdag verdaagd tot 9 oktober . Ik snap niet waar hier het verschil in lig, dat de 1 snel word veroordeelt en de andere jaren nodig heeft.

 

Aja, de wereld is nog niet zo gek, toch ...... 

Namaste, Bianca